Trappen Dario levert kwaliteit
dankzij de beste mensen en de beste machines

Dario Maertens heeft zijn zaak in 1992 opgestart. Die start was onmiddellijk succesvol en het bedrijf groeide al snel.

Trappen Dario investeert voortdurend in materieel en beschikt daardoor vandaag over een modern computergestuurd machinepark, dat zelfs de moeilijkste opdrachten perfect aan kan. En dit in hout en metaal.

Toch blijft het een bedrijf op mensenmaat, met een vijftal werknemers. Dario Maertens komt zelf de opmetingen doen en de offertes opmaken. Als klant heeft u direct contact met de mensen die uw project realiseren. U weet zich verzekerd van korte leveringstermijnen.

Dit zorgt voor tevredenheid alom. Onze klanten worden geholpen door gemotiveerde en bekwame medewerkers, die met trots trappen maken. Door de structuur van ons bedrijf kunnen we onze kosten in toom houden, wat zichtbaar is op uw factuur. Wij bieden dus de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Het bedrijf is gevestigd in Ichtegem, West-Vlaanderen, met veel klanten in Oostende, Torhout en Brugge, maar we hebben ook klanten in Oost-Vlaanderen die onze stipte dienstverlening appreciëren.

Zoekt u binnentrappen of buitentrappen? Trappen in hout of in metaal? Een zoldertrap? Een inox leuning?

Neem dan zeker contact met Trappen Dario. Ons aanbod zal u aangenaam verrassen. Bekijk alvast de foto’s op deze site.

trappen

Trappen Dario maakt alle soorten trappen voor uw woning. De meeste mensen kiezen voor een houten trap, omwille van de warme uitstraling.

Lees meer

INOX LEUNINGEN

Naast onze trappen voor binnen en buiten, ontwerpen en maken we ook leuningen in inox. Wij komen zelf alles opmeten en met u bespreken.

Lees meer

ZOLDERTRAPPEN

U heeft behoefte aan de extra ruimte die uw zolder u biedt maar u vreest de gammele trappen die daar heen leiden? Wij bieden u vaste zoldertrappen.

Lees meer

Contacteer ons


Maertens Dario bvba
Industriestraat 40
8480 Ichtegem
Belgiƫ
Ligging


Tel.: +32 51 74 74 08
Fax: +32 51 69 40 39
Gsm: +32 475 73 67 73

BTW BE0448 316 479

Stratenplan