Trappen in hout, in metaal of in inox,
steeds op maat en volgens uw wensen

Trappen Dario maakt alle soorten trappen voor uw woning. De meeste mensen kiezen voor een houten trap, omwille van de warme uitstraling. Wij kunnen u echter ook trappen in metaal of in inox aanbieden. Of een combinatie, zoals bijvoorbeeld gelakt staal met hout. Samen bespreken we de stijl die u wenst, zodat uw trap niet alleen functioneel is, maar ook mooi. Een trap die uw huis opwaardeert.

Ook voor trappen aan de buitenkant van uw gebouw kan u bij ons terecht. Deze trappen worden meestal gemaakt in hardhout of in metaal. Wij zorgen ook voor een veilige en mooie balustrade indien u dat wenst.

De foto’s van de projecten die we recent realiseerden in Vlaanderen, tonen u wat we kunnen en geven u hopelijk inspiratie voor uw eigen perfecte trap.

Samen met u bespreken we graag uw project. Wil u een draaitrap of een rechte trap? Voor een nieuw huis of in uw bestaande woning?

Wij bekijken de mogelijkheden, al dan niet samen met uw architect. Met plezier geven we uitleg over de diverse houtsoorten of over het verschil tussen metaal en gelakt staal.

Wenst u een vrijblijvend gesprek over wat Trappen Dario u kan bieden? Neem dan zeker contact op met ons.